O nama


Locusto je aukcijski portal koji registriranim korisnicima omogućuje da ponude svoje predmete zainteresiranim kupcima. Kupci daju svoje ponude, i ponuđač sa najvišom ponudom osvaja predmet za izlicitiranu cijenu. Više informacija pronaći ćete u našoj bazi znanja!

Aukcijske stranice Locusto nastale su zbog nezadovoljstva trenutnom ponudom aukcijskih stranica u Hrvatskoj. Pokrenuo ih je tim ljudi koji su i sami višegodišnji korisnici svjetskih i domaćih aukcijskih portala, i iza kojih stoji iskustvo rada na brojnim neprofitnim projektima.

Tko je u stvari Locusto? Nakon što smo iscrpili sve očigledne i suhoparne nazive, osvrnuli smo se oko sebe i pronašli inspiraciju. Upoznajte originalnog Locusta:

Locusto!

Čitavo vrijeme nas je gledao sa police i shvatili smo da uz to što je idealna maskota (prase je naime simbol sreće i uspjeha/bogatstva, kako je kome već drago), ime koje nosi je zvučno i lako pamtljivo. Priča o tome zašto baš Locusto je predugačka da bi je sada prepričavali - možda nekom drugom prilikom!

Naš je cilj postati vodeći aukcijski portal u Hrvatskoj. Kako to mislimo postići? Jednostavno:

  • Sigurnost Smatramo da je naša dužnost učiniti sve moguće kako bi s jedne strane kupci bili maksimalno zaštićeni pri sudjelovanju u aukcijama, a s druge strane omogućili prodavačima da što jednostavnije i uz što niže troškove ostvare svoju prodaju. Stoga za uslugu provjere prodavača naplaćujemo samo nastale troškove (3kn za tri mjeseca!) kako bi svaki prodavač mogao iskoristiti tu pogodnost i povećati svoj kredibilitet prema potencijalnim kupcima.
  • Udobnost Prodavači svoje obveze mogu potpuno sigurno podmiriti kreditnom karticom bez dodatnih troškova, i na taj način izbjegnuti gnjavažu uplate na šalterima ili putem internet bankarstva - i što je još važnije, vaša će uplata biti trenutno provedena, bez ikakvog kašnjenja. Uz to, korištenjem ovog načina plaćanje potpuno izbjegavate bankovne ili poštanske provizije koje bi u suprotnom trebali platiti!

  • Prilagodljivost Dodatna pogodnost je mogućnost otvaranja vaše osobne online trgovine čiji izgled i ponudu možete oblikovati po vlastitim željama! Vjerujemo da će brojni prodavači prepoznati ovu mogućnost kao izvrstan način na unaprijede svoju ponudu. Izaberite jedan od već postojećih dizajna vaše trgovine ili nas kontaktirajte ako želite unikatan dizajn prilagođen samo vama!
  • Privatnost Sva komunikacija sa našim poslužiteljem koja sadrži vaše privatne podatke zaštićena je od tuđeg pristupa korištenjem SSL protokola i odgovarajućeg certifikata:

    Internet Fax
  • Transparentnost Iznimno nam je važno da komunikacija između nas i naših korisnika ide u oba smjera - bez cenzure.

I odjavna špica...

Ribosom d.o.o.
Strossmayerova 8 • 51000 Rijeka
MB: 2609657
OIB: 56186792773
Žiro račun Raiffeisen Bank d.d.: 2484008-1105352205

Informacije
Tel: 051 / 372 364
Mob: 098 / 431 304
E-mail: info@ribosom.hr

Članovi uprave
Tomislav Ribičić

Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Ribosom društvo s ograničenom odgovornošću za informatičke usluge
upisano je pri Trgovačkom sudu Rijeka

I neizostavne reklame...

Copyright 2010. Locusto