Avatar

Kako koristiti forum Pomoć

od locusto.com, Monday 22 March 2010, 16:04 (pred 3253 dana)
Ispravio nepoznat, Monday 26 July 2010, 17:23

Locusto forum je nešto drugačiji od uobičajenih foruma na koje ste navikli, ali uz par savjeta vidjet ćete da je izuzetno jednostavan i pregledan za korištenje.

Istaknut ćemo nekoliko osnovnih razlika:

  • Forum nije podijeljen u podforume, već svaka tema pripada određenoj kategoriji. Kategoriju možemo promatrati kao podforum, ali razlika je u tome što su za razliku od većine foruma na naslovnici vidljive teme iz svih kategorija. U vašem korisničkom profilu možete odrediti koje kategorije želite vidjeti a koje ne! Kategorije je moguće filtrirati i pomoću padajućeg izbornika na naslovnici.

  • Teme su predstavljene pomoću hijerarhijskog prikaza, tako da je lakše pratiti tijek rasprave. Postoji također mogućnost tabelarnog prikaza koji je bliži izgledu klasičnog foruma ako takav preferirate.

  • Obratite pažnju na ikonice desno od naslova poruke! Pomoću njih možete pročitati sadržaj poruke i odgovoriti na poruku, bez potrebe da otvarate poruku ili temu. Također je moguće određene poruke označiti:
    [image] - prikaz sadržaja poruke
    [image] - istovremeni prikaz svih poruka u temi
    [image]/[image] - neoznačena/označena poruka

  • Teme možete sortirati po datumu otvaranja teme ili po datumu najnovije poruke koja je pristigla u temu. Drugi način je najčešće poželjniji.

Uživajte!

RSS obavjest o temi